logo2020web

Trento boogluifel

De Trento boogluifel is een van de meest flexibele boogluifels uit ons assortiment, dankzij de uitwisselbare zijwanden biedt de Trento veel mogelijkheden. Standaard wordt de boogluifel geleverd met twee ronde vaste zijwanden zonder raam zo dat de luifel licht en snel op te zetten is. Optioneel zijn drie type zijwanden (zie kopje zijwand).

Tentdiepte: 240cm

Dak: Voorzien van 4mm fix-on pees t.b.v. de schroefloze tentoogsteunen (fix-on blokjes). Links,rechts en in het midden op het front van het dak stormbandbevestigingspunten en buistunnels met rits.

Zijwand: Optioneel zijn drie uitwisselbare zijwanden een met raam, gesloten of sunblocker zijwand. De zijwanden zijn links en rechts te gebruiken en kunnen individueel van elkaar gebruikt worden. De zijwanden zitten aan de boogluifel gekoppeld d.m.v. koppelprofiel.

Frame: 28mm aluminium boogluifelframe voorzien van power-grip v.a. maat 10 twee extra 28mm dakliggers en v.a. maat 14 4 extra 28mm dakliggers.

Gewicht: circa 16KG (v.a. maat 1)
Leverbaar in de kleur: 
Solid Anthracite/ Champange
Ocean Blue/ Champange 
Rocky Grey/ Champange
Materiaal dak: Ten Cate
Materiaal voorwand/zijwanden:Ten Cate
(makkelijk te reinigen)
* let op indien u er voor kiest om de voortent in een anderen kleurstelling te laten maken bestaat er de mogelijkheid dat de materiaal specificaties veranderen.

Uitbreidingsmogelijkheden: Stormbandpakket (3) en tochtstrook met opbergbox.

Dit model staat helaas niet opgesteld in onze showroom, u kunt wel vergelijkbare artikelen bezichtigen.